За мен

aneta-about-photo-kulinarendom
Контакти
емейл: aneta.cherkezova@gmail.com
тел. : 0883337619
Здравейте,

Аз съм Ани и съм човекът, който обича да посвещава и дните и нощите си на кулинарията. Защо? Защото обичам да правя хората щастливи. Нямам по-силен мотиватор от това. :) Човек не трябва да спира поривите на сърцето си, дори те да продължават до 2-3 часа през нощта (колко разправии съм имала по тази тема, е друг въпрос 😀 ).

До скоро се занимавах с дигитална скулптура. Работех като 3д артист и правех модели за игри. Нещо много интересно, което започнах да уча след като завърших университета (специалност Публична администрация 😀 ). Смея се, защото всичките неща са толкова различни, но понякога пътят, който трябва да извървим е дълъг. Повече отколкото сме си го представяли в самото начало! Но все пак 3д-то може би не е това, с което искам да се занимавам основно за в бъдеще.

Сега се опитвам бавно, но славно да превърна моето хоби в професия. За готвенето говоря и по-точно за сладкарството. Всичко, което правиш сам е трудно, но се надявам, че скоро ще успея.

А как ме намери готвенето – доста трудно бих казала 😀 . Започнах да готвя едва преди 6 години. Първите ми опити бяха плачевни (ама пък какъв крем карамел правех ха-ха). Единственото важно, за да се развива човек, е да има някой, който да повярва в него. При мен това е моята половинка. И до ден днешен той ми помага в моето развитие, дори когато ми е трудно да продължа.

Ако искате да ме намерите, за да ми споделите нещо свързано с готвене, може да го направите на aneta.cherkezova@gmail.com.

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>